چرا امر به معروف و نهی از منکر نمی کنیم؟ + پرده نگار
سردار نقدی به این سوال پاسخ داد:
چرا امر به معروف و نهی از منکر نمی کنیم؟
رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مانند دستگاه عصبی در بدن می باشد، همانطور که مهمترین عضو و سیستم در میان تمام اعضای بدن، دستگاه عصبی است و به دیگر اعضا فرمان می دهد.
سردار نقدی درباره مراحل اجرایی این طرح تکمیلی اظهار داشت: اولین قدم در این زمینه، تبیین اهمیت و ضرورت و فلسفه امر به معروف و نهی از منکر می باشد تا انگیزه ی کافی در جامعه ایجاد شود و سپس افزایش مهارت های اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه می باشد تا افراد بدانند چگونه باید عمل کنند.
وی شناخت معروف و منکر را اولین قدم برای درک فلسفه امر به معروف و نهی از منکر دانسته و تصریح کرد: تبلیغ مرحله ی قبل از امر به معروف و نهی از منکر است تا معروفات و منکرات به عنوان کارهای خوب و زشت و دارای جزای دنیوی و اخروی شناخته شوند.
رییس سازمان بسیج مستضعفین پیش نیاز فرهنگی را لازمه ی امر به معروف و نهی از منکر عنوان نموده و تاکید کرد: منکر مانند میکروب در بدن می باشد که بوسیله سیستم ایمنی و دفاعی بدن دفع می شود پس جامعه ی بدون نهی از منکر مانند یک بیمار ایدزی می باشد.
وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر توسط خدای متعال در طبیعت قرار داده شده افزود: معروفات مواردی هستند که جامعه به آنها نیاز دارد همانطور که بدن به آب نیاز دارد و در صورت عدم تامین آن، مرگ حاصل می شود و با کم شدن آب در بدن، سیستم عصبی بدن پیام عطش می دهد تا با نوشیدن آب برطرف شود.
جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج در ادامه خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مانند دستگاه عصبی در بدن می باشد، همانطور که مهمترین عضو و سیستم در میان تمام اعضای بدن، دستگاه عصبی می باشد و به دیگر اعضا فرمان می دهد.
وی در ادامه با ارائه ی مطالب خود در قالب پرده نگار به این سوال که چرا امر به معروف و نهی از منکر نمی کنیم؟ پاسخی مشروح دادند.
شما خواننده محترم می توانید برای دریافت فایل پرده نگار فوق با ذکر صلوات اینجا کلیک نمایید.
منبع: سایت بسیج